Ons bezoekadres is: Aruba 44, 2721 LG  Zoetermeer (Oosterheem)

Komend van de A12 richting vanuit den Haag, neemt u de tweede afslag Zoetermeer en gaat links af over de snelweg en rijdt verder over de Oostweg tot de rotonde 'Prinses Maximáplein' (rechts van u ziet u de SilverDome). Op deze royale rotonde neemt u de tweede afslag (rechtdoor) en vervolgt de Oostweg tot de eerstvolgende kruising (u ziet een Mac Donald). Hier gaat u rechtsaf de Franklinstraat op. Bij de eerstvolgende rotonde neemt u de tweede afslag (rechtdoor) en nu heet de weg Olaf Palmelaan (rechts ziet u de brandweer kazerne). De volgende rotonde neemt u de derde afslag (links af) en u komt op de Aruba. Aan uw rechterhand ziet u een tweetal witte panden, waar u bij het pand met nummer 44 met een grijze markies moet zijn.

Komend uit de richting vanuit Amsterdam - Leiden, volgt u de A4 richting den Haag en volgt vandaar de A12 (zie de routeomschrijving hierboven). Of u rijdt over de N106 naar het van centrum Zoetermeer, waar u op de T-splitsing links af de 'Europaweg' oprijdt. Vandaar vervolgt u uw weg door rechtdoor via de 'Europaweg', die overgaat in de 'Australiëweg', naar de afslag richting de A12 te rijden, waar u zich dan op de rotonde 'Prinses Maximáplein' bevindt (recht voor u ziet u over de rotonde heen de SilverDome). Op deze royale rotonde neemt u de derde afslag (links af) en vervolgt op de 'Oostweg'. Bij de eerstvolgende kruising (u ziet de Mac Donald) gaat u rechtsaf de 'Franklinstraat' op. Bij de eerstvolgende rotonde neemt u de tweede afslag (rechtdoor) en nu heet de weg 'Olaf Palmelaan' (rechts ziet u de brandweerkazerne). Op de volgende rotonde neemt u de derde afslag (links af) en u komt op de 'Aruba'. Aan uw rechterhand ziet u een tweetal witte panden, waar u bij het pand met nummer 44 met een grijze markies moet zijn.

Komend uit de richting vanuit Delft - Pijnacker, volgt u de A13 en daarna de A4 richting den Haag en volgt vandaar de A12 (zie de routeomschrijving hierboven). Of u rijdt over de N470 naar Zoetermeer, waar u op de 'Oostweg' richting de A12 rijdt. U rijdt nu over het viaduct over de A12 heen en vervolgt de 'Oostweg' naar de rotonde 'Prinses Maximáplein' (recht voor u ziet u over de rotonde heen de SilverDome). Op deze royale rotonde neemt u de derde afslag (links af) en vervolgt op de 'Oostweg'. Bij de eerstvolgende kruising (u ziet de Mac Donald) gaat u rechtsaf de 'Franklinstraat' op. Bij de eerstvolgende rotonde neemt u de tweede afslag (rechtdoor) en nu heet de weg 'Olaf Palmelaan' (rechts ziet u de brandweerkazerne). Op de volgende rotonde neemt u de derde afslag (links af) en u komt op de 'Aruba'. Aan uw rechterhand ziet u een tweetal witte panden, waar u bij het pand met nummer 44 met een grijze markies moet zijn.

Komend uit de richting vanuit Alphen aan de Rijn, volgt u de N209 richting Zoetermeer tot vlak voor de A12. Ga rechts af op de T-splitsing naar Zoetermeer en rij door op de 'Australiëweg'. Neem de tweede afslag en ga direct rechts af en rijdt naar de rotonde en neem op deze rotonde de tweede afslag (recht door) en u komt op de 'Aruba'. Aan uw rechterhand ziet u een tweetal witte panden, waar u bij het pand met nummer 44 met een grijze markies moet zijn.

Komend uit de richting vanuit Bleiswijk, volgt u de N209 richting Zoetermeer tot de A12, steek hier het viaduct over de A12 en rijdt door tot de tweede verkeerslichten, een T-splitsing naar Zoetermeer en sla daar links af en rijdt vervolgens door op de 'Australiëweg'. Neem de tweede afslag en ga direct rechts af en rijdt naar de rotonde en neem op deze rotonde de tweede afslag (recht door) en u komt op de 'Aruba'. Aan uw rechterhand ziet u een tweetal witte panden, waar u bij het pand met nummer 44 met een grijze markies moet zijn.

Komend uit de richting vanuit Rotterdam, volgt u de A20 richting Gouda en verlaat bij de afslag Nieuwerkerk aan den IJssel deze en vervolg uw weg op de N219 richting Zoetermeer tot deze weg de A12 kruist. Rij de A12 op richting den Haag-Zoetermeer. U neemt de eerste afslag Bleiswijk - Zoetermeer en ga dan rechts af de N209 op en rijdt door tot de tweede verkeerslichten, een T-splitsing naar Zoetermeer en sla daar links af en rijdt vervolgens door op de 'Australiëweg'. Neem de tweede afslag en ga direct rechts af en rijdt naar de rotonde en neem op deze rotonde de tweede afslag (recht door) en u komt op de 'Aruba'. Aan uw rechterhand ziet u een tweetal witte panden, waar u bij het pand met nummer 44 met een grijze markies moet zijn.

Komend uit de richting vanuit Utrecht - Gouda, volgt u de A12 richting Den Haag- Zoetermeer en neem de afslag Bleiswijk - Zoetermeer en ga dan rechts af de N209 op en rijdt door tot de tweede verkeerslichten, een T-splitsing naar Zoetermeer en sla daar links af en rijdt vervolgens door op de 'Australiëweg'. Neem de tweede afslag en ga direct rechts af en rijdt naar de rotonde en neem op deze rotonde de tweede afslag (recht door) en u komt op de 'Aruba'. Aan uw rechterhand ziet u een tweetal witte panden, waar u bij het pand met nummer 44 met een grijze markies moet zijn.

 

Wij zien u graag op de afgesproken tijd en ontvangen u met koffie, thee of een andere verfrissing. Lukt het je niet met onze routebeschrijving hierboven of ben je iets verlaat bel ons dan gerust even op 06-24333533